Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین فراتی، مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: در راستای ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی که مشخص کرده مستمری و میزان افزایش مستمری براساس هزینه‌های زندگی باشد.

وی با بیان اینکه در ماده ۱۱ حداقل مستمری‌بگیر سازمانی باید مبلغش از حداقل دستمزد از سال مربوطه کمتر نباشد، تصریح کرد: امسال این مبلغ تعیین شده و رشد دستمزدی ۵۷ درصدی را شورای عالی کار برای بیمه‌شدگان مشخص کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه با همین استناد سازمان هم برابر قانون این میزان افزایش را پیشنهاد به وزارت تعاون می‌دهد، یادآور شد: وزیر پس از بررسی این پیشنهاد را به هیئت دولت ارجاع خواهد داد و در مجموع مصوبه صادر شده از هیئت وزیران ملاک اجرای این افزایش دستمزد و اعمالش در حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.

فراتی با بیان اینکه در همین ارتباط این پیشنهاد در اردیبهشت‌ماه از سوی سازمان ارائه شده و به هیئت وزیران رسیده است، ادامه داد: پس از بررسی‌های به عمل آمده در ۱۸ خردادماه از ناحیه معاون اول رئیس ‌جمهور به وزارتخانه ابلاغ شد و دستورالعمل اجرایی آن تدوین شود در این چند روز اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه مصوبه هیئت وزیران حکایت از این دارد که حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی و حداقل‌بگیران و آن‌هایی که زیر حداقل‌بگیر هستند تا مبلغ ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان خواهد رسید یعنی رشد ۵۷ درصدی اعمال خواهد شد، افزود: در گذشته این مبلغ بین ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه حقوق حداقل‌بگیران و آن‌هایی که زیر حداقل هستند تا این سقف باید ترمیم و به ۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان برسد، اضافه کرد: برای سطوحی که از ۵ میلیون بیشتر بوده و تا سقف ۱۰ میلیون تومان هستند این افزایش به شکلی که مصوب شده به ۱۰ درصد افزایش حقوق آن‌ها اعمال می‌شود و مبلغ کمک معیشتی نیز به میزان ۶۵۰ هزار تومان به حقوق منظور خواهد شد.

فراتی متذکر شد: بن معیشت و مسکن جدا اعمال می‌شود و طبق دستورالعمل پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما در استان ۶۰ درصد حداقل‌بگیر هستند، گفت: در کشور ۷۰ درصد حداقل‌بگیر و زیر حداقل‌بگیر هستند و تنها ۳۰ درصد باقی می‌مانند که شامل افزایش ۱۰ درصدی شدند.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از ۳۰ درصد باقی‌مانده ۲۳ درصد آن‌ها حدود ۲۰ درصد حقوقشان افزایش پیدا می‌کند، تصریح کرد: میزان ۲۲۳ هزار نفر حقوق آن‌ها بالای ۱۰ میلیون تومان است که در حال بررسی است.

فراتی با بیان اینکه حقوق خردادماه در حال پرداخت است و تفاوت‌های آن را با توجه به زیرساخت‌های سیستمی محاسبه شده و از ۲۵ خردادماه اعمال می‌شود، یادآور شد: در انتهای این ماه به محض آماده شدن ورژن محاسبه انجام می‌شود و مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت‌ماه در تیر و مردادماه پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه مبنای تشخیص شغلی سخت و زیان‌آور باید در شمولیت قانون کار باشد، ادامه داد: رسیدگی به ماهیت شغل و بررسی با اداره کار است.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه رانندگان خودشان متولی حق بیمه خودشان هستند، افزود: شمولیت قانون کار ندارند و تعیین شغل سخت برای آن امکان‌پذیر نیست و در شرایط عادی از بازنشستگی سازمان استفاده می‌کنند به گونه‌ای که با داشتن ۲۰ سال سابقه بیمه و ۶۰ سال سن درخواست بازنشستگی می‌کنند.

فراتی با بیان اینکه جانبازان در مقوله آئین‌نامه ایثارگران مشخص شده و در باب حقوق بیمه آن‌ها معافیت‌هایی را برای آن‌ها اعمال کردند، اضافه کرد: در حوزه بحث مستمری‌بگیران در همان حالت مستمری‌بگیران برابر قانون سازمان لحاظ می‌شوند.

وی تصریح کرد: میزان افزایش حقوق برای افرادی که سنوات آن‌ها کامل نیست به نسبت سنوات آن‌ها اعمال می‌شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نرخ حق بیمه در تمام بیمه‌ها از زمان تشکیل سازمان تأمین اجتماعی در ایران تغییری نکرده، یادآور شد: بابت کارگاه‌ها ۲۷ درصد است و سه درصد بیمه بیکاری در مجموع ۳۰ درصد دریافتی هر بیمه شده‌ای از کارگاه‌ها داریم.

فراتی با بیان اینکه نرخ حق بیمه تغییری نمی‌کند و افزایش ناشی از افزایش دستمزد است، ادامه داد: از ۲۷ درصد ۷ درصد حق بیمه شده و ۲۰ درصد حق کارفرما است که مکلف است حق بیمه را پرداخت کند.

انتهای پیام/۶۹۰۷۱/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: فراتی نرخ حق بیمه افزایش حقوق حداقل بگیر هستند مستمری بگیران اعمال می شود مستمری بگیر هزار تومان حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند

به گزارش تابناک به نقل از موج، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت